Kjøpsvilkår for Kunne - en tjeneste fra Universitetsforlaget 

Salgsbetingelsene gjelder for lisenser som gir tilgang til digitale læremidler på kunne.no.

1. Selger

Selger er Universitetsforlaget, en del av H. Aschehoug & Co W. Nygaard AS (organisasjonsnummer 910 292 005), med postadresse Postboks 508 Sentrum, 0105 Oslo. 

2. Priser

Alle priser vises som et engangsbeløp gitt i norske kroner (NOK) og er inkludert merverdiavgift. Ved betaling ser du totalprisen inkludert alle avgifter.

3. Betaling

Betalingsløsningen på kunne.no leveres av Vipps (Org. nr. 918 713 867). Ved hjelp av denne løsningen kan du velge å betale enten med Vipps, Visa eller Mastercard. Andre betalingsformer, som for eksempel fakturabetaling, tilbys ikke på kunne.no på det nåværende tidspunkt. For informasjon om Vipps, se deres nettsider.

4. Varighet

Oppstartstidspunkt for lisensen du kjøper er umiddelbart etter at kjøpet er gjennomført. En lisens har tidsbestemt, begrenset varighet og gjelder for hele semesteret hvor lisensen kjøpes.

Lisenser kjøpt i perioden 1. januar til og med 30. juni gjelder fra kjøpstidspunkt, til og med 31. juli samme år. Lisenser kjøpt i perioden 1. juli til og med 31. desember, gjelder fra og med kjøpstidspunkt til og med 31. januar påfølgende år.

Lisensen utløper automatisk ved slutten av disse periodene, og du trenger ikke foreta deg noe for å avbryte tilgangen. Du belastes kun én gang ved kjøp, og vi vil ikke gjøre ytterligere trekk, med mindre du selv igangsetter betaling av en lisens for et nytt semester.

5. Betingelser

I forbindelse med bestillingen godtar du følgende betingelser for produktene på kunne.no:

Tekster, bilder, illustrasjoner, logoer, programkode mv. tilhører Universitetsforlaget eller dets lisensgivere. Alt innhold som forlaget har gjort tilgjengelig som en del av de digitale læremidlene, er beskyttet av relevante lover, spesielt åndsverkloven og varemerkeloven.

Det er ikke tillatt å gjenbruke innhold på andre måter eller i andre sammenhenger enn slik innholdet gjøres tilgjengelig gjennom denne tjenesten, med mindre det er hjemlet i lov eller tillatt gjennom avtale med Kopinor, interesseorgan for rettighetshavere til åndsverk.

Én kjøpt lisens er knyttet til én personlig bruker, ved brukerens navn og brukernavn (e-postadresse). Lisensen kan kun benyttes av den juridiske personen som er eier av dette brukernavnet, og kan ikke overdras til eller deles med andre personer.

Vi vil kunne avslutte tilgangen til produktene på kunne.no  uten forvarsel dersom vi oppdager at du bryter vilkårene for bruk.

6. Angrerett og reklamasjon

Når du handler varer gjennom Universitetsforlagets nettsider, herunder kunne.no, gjelder både forbrukerkjøpsloven og angrerettloven. Imidlertid bortfaller angreretten fra det øyeblikket et digitalt læremiddel, slik som produktene som selges på kunne.no, tas i bruk.

Ønsker du å reklamere på et produkt kjøpt på kunne.no, kan du ta kontakt med Kunnes kundeservice, via kontaktskjema på våre hjelpesider.

7. Personvern

I forbindelse med betaling, godtar du at vi lagrer og bruker informasjonen om din ordre. Vi gjør dette for å kunne levere tjenestene du har betalt for, og kunne følge opp spørsmål du skulle ha om status på din ordre. Vi håndterer eller lagrer ikke dine betalingsopplysninger i forbindelse med kjøp.

Du kan lese mer om vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring.